top of page
Поиск
  • Фото автораБібліотека ІППО

Інвентаризації підручників закладів загальної середньої освіти


29 серпня 2022 року бібліотекою Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено вебінар з питань інвентаризації бібліотечних фондів підручників закладів загальної середньої освіти державної та комунальної форм власності Донецької області. Понад 70 відповідальних за організацію обліку освітян долучилися до роботи онлайнового заходу.

Міра Геннадіївна МЕЛОМЕДОВА, начальник відділу нормативності та якості дошкільної загальної середньої освіти департаменту освіти та науки Донецької облдержадміністрації, ознайомила присутніх з особливостями інвентаризації підручників для 1-11 класів в Донецькій області в умовах воєнного стану. Були розглянуті актуальні питання забезпечення підручниками учнів і вчителів в інформаційно-телекомунікаційній системі «Державна інформаційна система освіти» (ІТС «ДІСО»). Зріз і аналіз забезпечення здобувачів освіти буде зроблено станом на 5 вересня 2022 року та, за потреби, в кінці календарного року. Наголошено, що відповідальність за вчасне та якісне внесення даних щодо інвентаризації фонду підручників у систему обліку покладається на керівників закладів загальної середньої освіти.

Модерували зустріч Ганна Миколаївна ТКАЧЕНКО та Ольга Олександрівна СКІБІНА (Бібліотека Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти). Ганна Миколаївна акцентувала увагу присутніх на сформованому пакеті документів з обліку підручників на сайті бібліотеки інституту, а також на вкладках, що стануть в пригоді бібліотечним працівникам під час роботи та підвищення кваліфікації.

Захід можна переглянути тут http://surl.li/cvjdx

86 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!

8 грудня на платформі Zoom Meeting з одного з пунктів незламності Києва (через відключення електрики) відбувся Всеукраїнський вебінар за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2022. З

bottom of page