top of page
Поиск
  • Фото автораБібліотека ІППО

Електронний посібник «Квесторія Донецького краю: збірник комбінованих квестів, вебквестів»


Шановні освітяни, колеги, друзі! Маємо приємну новину – методичний електронний посібник «Квесторія Донецького краю: збірник комбінованих квестів, вебквестів» прорецензовано і затверджено на засіданні кафедри суспільно-гуманітарної та медійної освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Представляємо на нашому сайті демонстраційну версію збірника. Пропонуємо авторам ретельно перечитати контент. Ще є до засідання науково-методичної ради інституту можливість додати свої фотопортрети, внести уточнення, прибрати похибки тощо. Ознайомитися з посібником можна за лінком: тут.

Не зважаючи на те, що внаслідок бойових дій на території Донецької області зруйновано та пошкоджено багато об’єктів культурної спадщини – музеїв, пам’яток архітектури, театрів, бібліотек, храмів, монастирів, меморіалів на честь історичних особистостей і подій, заповідників – не знищена наша пам’ять і любов до рідного краю!

Ми обов’язково відбудуємо все і кожна громада стане ще красивішою! Слава вільній, незалежній європейській Україні!

60 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!

8 грудня на платформі Zoom Meeting з одного з пунктів незламності Києва (через відключення електрики) відбувся Всеукраїнський вебінар за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2022. З

bottom of page