top of page
Поиск
  • Фото автораБібліотека ІППО

Вітаємо зі святом усіх працівників бібліотек закладів освіти Донеччини!


30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек!

Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль книгозбірні у житті кожного українця і зокрема зростаючих поколінь. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.

Глибока повага й шана за Вашу працьовитість, високий професіоналізм, прагнення зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашої країни.

Бажаємо доброго здоров’я, міцності духу, оптимізму, гідного протистояння випробуванням, які проходить наша країна, і головне – скорішого повернення до мирного життя.

Нехай все, що планували, обов'язково здійсниться: що хотіли почати - почнеться, а що хотіли закінчити - успішно закінчиться!

9 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!

8 грудня на платформі Zoom Meeting з одного з пунктів незламності Києва (через відключення електрики) відбувся Всеукраїнський вебінар за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2022. З

bottom of page