top of page
Поиск
  • Фото автораБібліотека ІППО

Safer Internet Day в Україні

Обновлено: 10 февр. 2022 г.




9 лютого 2022 року ми відзначаємо 18-й День безпечного Інтернету під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Цей день проводиться з метою залучення до дій усіх, хто відіграє свою роль у створенні безпечного відкритого Інтернету для всіх.

Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського НАПН України запросила до онлайнового спілкування методистів ІППО та бібліотекарів закладів освіти на методичний івент «Вчимося жити в безпеці».

Ірина Іванівна Хемчян, завідувач відділу науково-методичної, соціокультурної та міжнародної діяльності, та Олена Леонідівна Гончаренко, науковий співробітник відділу науково-освітніх інформаційних ресурсів, представили чималу кількість корисних ресурсів, проєктів, посібників, онлайн-курсів, онлайн-ігор, платформ для просування цифрової грамотності та безпечного використання Інтернету для дітей і дорослих.

Пропонуємо вивчити та розповсюдити новітні матеріали й інструменти івенту у вашій бібліотеці, закладі освіти, місті, організації, родині, серед усіх зацікавлених!

Див.запис івенту на YouTube-каналі за лінком: https://youtu.be/ISVuDrVszBo



14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!

8 грудня на платформі Zoom Meeting з одного з пунктів незламності Києва (через відключення електрики) відбувся Всеукраїнський вебінар за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2022. З

bottom of page