top of page
Поиск
  • Фото автораБібліотека ІППО

Бібліотренінги в Донецькій області


Сьогодні увага до дитячого читання в Україні значно зросла, тому в межах «Програми національних обмінів», з метою покращення співпраці та конструктивного діалогу між регіонами України, за підтримки Центру культурного менеджменту (Львів), Департаменту освіти та науки в Донецькій області, Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та завдяки фінансуванню Національного фонду підтримки демократії (США), у містах Слов’янську, Костянтинівці, Дружківці, Бахмуті та Торецьку Донецької області з 11 по 16 квітня 2016 року відбудуться бібліотренінги «Інтелектуальне взаємопроникнення і промоції читання як соціально важливого чинника суспільного життя».

Тренінги проводитиме Тетяна Пилипець, провідний бібліотекар Львівської центральної бібліотеки для дітей та юнацтва, етнограф, керівник проекту «Книжковий омбудсмен», автор «Видавництва старого Лева» та модератор чисельних міських свят і фестивалів.

11 квітня тренінг проводився в м. Слов’янську на базі ЗОШ № 12. На тренінгу були присутні бібліотекарі шкіл м. Слов’янська, Слов’янського району, Святогірська та Лиману.

У межах тренінгу бібліотекарі познайомилися з цікавими проектами, а саме: «День прапора», «Читаючі діти», «Тату, почитай!», «Промоція читання вголос», «Книжкові занурення», «Starsbooking», «Фандрайзинг» та інші.

Сучасні бібліотеки розгортають нові проекти із залучення дітей до читання, тому всіх присутніх було запрошено на «Книжкову толоку», яка буде проводитися з 27 по 29 травня в м. Краматорську. На цьому заході всіх присутніх будуть очікувати найцікавіші зустрічі з найвідомішими письменниками України, чудова можливість придбати найкращу українську літературу, отримати автограф і поспілкуватися з гуру української поезії та прози. Запрошуємо всіх охочих стати учасниками бібліотренінгів.


34 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!

8 грудня на платформі Zoom Meeting з одного з пунктів незламності Києва (через відключення електрики) відбувся Всеукраїнський вебінар за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2022. З

bottom of page