top of page
Поиск
  • Фото автораБібліотека ІППО

Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2014 №931 «Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек», листа Інституту модернізації змісту освіти від Додаток до листа ІМЗО від 27.07.2020 № 22.1/10-1499 «Щодо виконання наказу МОНУ від 12.08.2014 № 931» з 01 по 31 жовтня 2020 року Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбуватиметься під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів».

Головна мета Всеукраїнського місячника – привернення уваги до екологічних проблем і активізація роботи бібліотеки з екологічної просвіти підростаючого покоління спільно з учасниками освітнього процесу.

Інформацію про проведені заходи просимо надати до 05.11.2020 на адресу: bibliotekaippo@gmail.com.

Для поширення передового досвіду бібліотекарів області щодо екологічної тематики кращі матеріали (презентації, відеоролики, буктрейлери, інтерплакати, буклети, фотозвіти, сценарії заходів тощо) будуть розміщені на сайтах «Е-БІБЛІОТЕКА» Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, а також на сторінці «Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек» Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.

Рекомендації щодо проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у 2020 році, що розроблені Інститутом модернізації змісту освіти спільно з Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В. О. Сухомлинського можна отримати за посиланням: https://cutt.ly/CfAwTmo

1 097 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!

8 грудня на платформі Zoom Meeting з одного з пунктів незламності Києва (через відключення електрики) відбувся Всеукраїнський вебінар за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2022. З

bottom of page